Termex-eristeinen koti on hengittävä, luonnollinen ja viihtyisä

Rakenna puusta pitkälle

Selluvilla puupohjaisena lämmöneristeenä mahdollistaa kosteus- ja lämpöteknisesti oikein toimivan puurakenteen. Yksiaineisten puurakenteiden pitkän iän salaisuus on niiden kyvyssä hengittää ts. luovuttaa ja sitoa kosteutta - jopa haihduttaa rakenteeseen kulkeutuneet vesipisarat. Hengittävä lämmöneriste tasaa rakenteen kosteusvaihteluja ja vähentää näin puurungon kosteusrasitusta. Selluvillarakenteissa ei normaaliolosuhteissa tapahdu kosteuden tiivistymistä vedeksi.

Hengittävä rakenne takaa paremman sisäilman

Hengittävä rakenne läpäisee vesihöyryn ohella myös muita kaasuja kuten hiilidioksidia. Huoneilman kaasumaiset epäpuhtaudet poistuvat ilmanvaihdon ohella myös kosteutta tasaavien rakenteiden läpi. Eristemateriaalin hengittävää ominaisuutta voidaan hyödyntää myös sisäilman kosteuden hallinnassa. Kesällä sisäilman kosteus voi tuntua epämiellyttävältä. Hengittävä materiaali pystyy sitomaan itseensä ylimääräistä kosteutta sisäilmasta ja parantaa näin asumisviihtyisyyttä.

Paloturvallinen

Termex-Selluvillaan on kuidutusvaiheessa lisätty palonestoaineita, jotka yhdessä pienen ilmanläpäisevyyden kanssa hidastavat tehokkaasti tulen etenemistä eristeessä ja runkorakenteessa. Tulipalotilanteessa Termex-Selluvilla säilyttää tilavuutensa sulamatta korkeissakaan lämpötiloissa ja palaa hitaasti kytemällä. Kytemisnopeus on samaa luokkaa kuin massiivisilla puurakenteilla eli n. 1–2 mm/min. Tämä toiminnallinen paloturvallisuus antaa lisää aikaa pelastautua tulipalon sattuessa.

Lisäeristys on parasta mitä talollesi voi tapahtua

Monessa suomalaisessa omakotitalossa on yläpohjan lisälämmöneristys nopein, helpoin ja edullisin tapa parantaa rakennuksen energiatehokkuutta.

Energian säästö on fiksu tapa varautua energian hinnan nousuun tulevaisuudessa. Lisäeristys maksaa usein itsensä takaisin saatuna energian säästönä 3–5 vuodessa energian nykyhinnoilla. Ympäristökin voi paremmin, kun kasvihuonepäästöt ilmakehään pienenevät. Tiesitkö, että lisäeristys parantaa myös asumisviihtyisyyttä? Vetoisuus vähenee talvella ja huoneet pysyvät pitempään viileinä kesähelteillä.

Puhallettava Termex-Selluvilla on erinomainen lisälämmöneriste. Usein se sopii suoraan purun sekä mineraalivillaeristeiden päälle asennettavaksi.

Lisätietoja: www.termex.fi

Porin seudulla toimiva Enial Oy tarjoaa ekologiset eristysmateriaalit kodeille. Laadukas Termex-selluvilla on valmistettu kierrätyspaperista. Tilaa nyt!

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö

Termex

Huom! Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kerro meistä kavereillesi