ISOVER InsulSafe

ISOVER InsulSafe - tehokas ja turvallinen lämmöneriste

Kotimainen ISOVER InsulSafe on lasivillasta valmistettua irtoeristettä. ISOVER InsulSafe on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. ISOVER InsulSafe on lahoamaton ja hajuton tuote, eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. ISOVER InsulSafe kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1, eli se on palamaton.

ISOVER InsulSafe täyttää kaikki ontelot, ehkäisee kylmäsiltoja ja laskeutuu tasaisesti. Eristeen painuma on alle 5%. Erittäin pienen painuman vuoksi hyvä eristyskyky säilyy koko rakennuksen eliniän ajan. Hyvät eristysarvot saavutetaan niin avoimissa yläpohjissa kuin kotelopuhalluksissakin. ISOVER InsulSafen pienen kuutiopainon ansiosta rakenteisiin kohdistuva kuormitus on hyvin pieni.

ISOVER InsulSafen käyttö

ISOVER InsulSafe on puhallusvillaeristeeksi valmistettu tuote, jonka pääasiallisia käyttökohteita ovat vaakasuorat (<1:4) yläpohjat sekä ontelomalliset yläpohjarakenteet. InsulSafe sopii eristeeksi uudisrakentamisessa sekä myös korjausrakentamisessa kun yläpohjia lisäeristetään. 

Lisätietoja: isover.fi

ISOVER

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Enial Oy
Muuttohaukantie 8
28220 PORI

Y-tunnus: 2488819-8
Puh: 050-4008259

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Enial Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Huom! Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa