ISOVER InsulSafe - tehokas ja turvallinen lämmöneriste

Kotimainen ISOVER InsulSafe on lasivillasta valmistettua irtoeristettä. ISOVER InsulSafe on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. ISOVER InsulSafe on lahoamaton ja hajuton tuote, eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. ISOVER InsulSafe kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1, eli se on palamaton.

ISOVER InsulSafe täyttää kaikki ontelot, ehkäisee kylmäsiltoja ja laskeutuu tasaisesti. Eristeen painuma on alle 5%. Erittäin pienen painuman vuoksi hyvä eristyskyky säilyy koko rakennuksen eliniän ajan. Hyvät eristysarvot saavutetaan niin avoimissa yläpohjissa kuin kotelopuhalluksissakin. ISOVER InsulSafen pienen kuutiopainon ansiosta rakenteisiin kohdistuva kuormitus on hyvin pieni.

ISOVER InsulSafen käyttö

ISOVER InsulSafe on puhallusvillaeristeeksi valmistettu tuote, jonka pääasiallisia käyttökohteita ovat vaakasuorat (<1:4) yläpohjat sekä ontelomalliset yläpohjarakenteet. InsulSafe sopii eristeeksi uudisrakentamisessa sekä myös korjausrakentamisessa kun yläpohjia lisäeristetään. 

Lisätietoja: ISOVER InsulSafe -puhallusvilla

PDF ISOVER InsulSafe suoritustasoilmoitus (DoP)

ISOVER

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö

Huom! Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kerro meistä kavereillesi